Asiakaspalvelun ammattilainen

Artikkeli

TUORETTA VOIMAA ENERGIALLA

24.04.2020 16:11

Outokummun Energian tuoreimpia kasvoja on outokumpulainen Minna Räsänen, joka liittyi joukkoihimme loppuvuodesta 2019. Puhelias Minna on tuonut taloon mukanaan rautaista asiakaspalveluosaamista sekä hersyvän huumorintajunsa!

Minnalla on pitkä kokemus asiakaspalvelun moninaisista töistä. 80-luvun alussa Savosta Outokumpuun ”kaapattu” nainen on ehtinyt työskentelemään kaupan alalla monenlaisissa tehtävissä. Monet paikkakuntalaiset muistavat hänet tele/kodinkoneliikkeen topakkana myymälänhoitajana, joka järjesti asiakkaille niin puhelinliittymät kuin silitysraudatkin.

Liikkeen lakkautuksen jälkeen hän siirtyi hoitamaan paikkakunnan leipomon toimistotöitä ja siellä vierähti myös useampi vuosi. Kun tämäkin yritys tuli tiensä päähän viime vuonna, ei Minna jäänyt laakereilleen lepäämään vaan alkoi aktiivisesti etsiä uutta työpaikkaa ja päätyi näin Outokummun Energialle.

IMG-20200319-WA0001 (2).jpg

”Arvostan todella paljon sitä, että saan työskennellä asuinpaikkakunnallani eikä tarvitse käyttää pitkiä aikoja työmatkoihin”, Minna kertoo.

Minnan aviomies on pitkän linjan rengasliikkeen yrittäjänä Outokummussa ja Minna on aina häärinyt töidensä ohella myös mukana yrityksen taustajoukoissa.

”Minä olen se kaapin takana oleva nainen”, hän nauraa.

Minna on miehensä kanssa tiivis parivaljakko, joka viettää käytännössä kaiken vapaa-aikansa yhdessä. Nuorempana kierrettiin ympäri Suomea rallin merkeissä, kun mies vielä ajoi kilpaa, nykyään puuhastellaan kotona pihatöissä ja pyritään matkustelemaan maailmalla. Heillä on myös kuusi lastenlasta, jotka tuovat iloa elämään.

”On ihanaa, kun lapset asuvat tässä ihan lähellä ja tehdään paljon asioita porukassa”.

Minna on viihtynyt uudessa työssään todella hyvin, joka päivä saa haastaa itseään uusien asioiden parissa. Minna toivoisi, että ihmiset arvostaisivat paikallista palvelua ja sitä, että paikalliselta ostamalla rahat jäävät tavalla tai toisella oman paikkakunnan hyväksi, olipa nyt sitten kyse sähköstä tai renkaista.