Koulunpenkiltä keskelle energiabisnestä

Artikkeli

08.04.2021 15:05

Iida.jpg

Olen Iida Heikkinen ja aloitin Outokummun Energian palveluksessa maaliskuun 2021 alusta alkaen. Olen kolmannen vuosikurssin opiskelija energia- ja ympäristötekniikan koulutusalalta Joensuusta, Karelia ammattikorkeakoulusta. Aloitin innoissani työskentelyn Outokummun Energialla, sillä uskon voivani hyödyntää hankittua osaamistani työskennellessäni asiakaspalvelun vaihtelevissa työtehtävissä ja koen, että voin oppia paljon uutta työtovereiltani.

Outokummun Energia on ollut minulle tuttu yritys jo lapsesta lähtien. Olen alun perin kotoisin Outokummusta ja lähipiirin sähkösopimusten lisäksi tiedän yrityksen urheilija sponsoroinnin saralta. Minulla on taustaa moukarinheitosta ja vielä aktiivisina heittoaikoina Outokummun Energia mahdollisti tuellaan uuden heittoringin saamisen Outokumpuun Matovaaralle.

Kiinnostus yritystä kohtaan lisääntyi sen jälkeen, kun aloitin opiskelun Karelia ammattikorkeakoulussa. Jo alaa valitessani oli selvää, että minua kiinnostaa erityisesti energiaan liittyvät asiat tulevaisuudessa, joten halusin ehdottomasti hakeutua työskentelemään kyseiselle alalle. Koulun aikana olen päässyt jo useamman kerran tutustumaan Outokummun Energian toimintaan paikan päällä ja sitä kautta on jäänyt kytemään kiinnostus yritystä kohtaan työrintamalla.

Yrityksen tausta, toimintatavat ja omat aiemmat kokemukset saivat minut lopulta olemaan yhteydessä yritykseen mahdollinen työ- ja harjoittelupaikka mielessäni. Olin positiivisesti yllättynyt, kun minuun oltiin nopeasti yhteydessä mahdollisen työpaikan tiimoilta ja aika nopeasti selvisikin, että Outokummun Energialla olisi juuri minun kokoiseni aukko täytettävänä asiakaspalvelun puolella. Minulle on aina ollut mieluista olla ihmisten kanssa tekemisissä ja olen ollutkin aiemmin useammassa paikassa töissä asiakaspalvelutehtävissä.

Tällä hetkellä fiilikseni ovat sellaiset, etten olisi voinut toivoa parempaa työnpaikkaa tämänhetkiseen elämääni; uutta työkokemusta pitkään kiinnostaneelta energia-alalta ja aiemman asiakaspalvelusta saadun työkokemuksen hyödyntämistä samanaikaisesti. Odotan innolla, mitä kaikkea pääsenkään tekemään ja kokemaan työskennellessäni nykyisessä työtehtävässäni Outokummun Energialla.

-        Iida