09.10.2018

Kaukolämpökysely

< Takaisin listaukseen

Haluatko huolettoman ja varman lämmitysmuodon pienellä investoinnilla?
Silloin valintasi on Outokummun Energian kaukolämpö!

 

Kun valitset meidät, niin saat:

  • Sujuvan ja mutkattoman, paikallisen palvelun
  • Riskittömän ja huoltovarman lämmitystavan, jonka laitteet asentuvat pieneenkin tilaan
  • Lähes 100% uusiutuvan energian
  • Liittymisen alennetulla hinnalla
  • Edullisen energian hinnan

Vastaamalla olevaan Kaukolämpökysely-lomakkeeseen lokakuun 2018 aikana osallistut arvontaan, jossa palkintona on Makitan akkuporakone. Arvonta suoritetaan marraskuun 2018 alussa. Voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse ja voittajan nimi julkaistaan myös Outokummun Energian kotisivuilla ja Facebookissa.

 

 

Faktaa kaukolämmöstä

Noin 2,7 miljoonaa suomalaista asuu kaukolämpötaloissa ja kaukolämmityksen osuus onkin lämmitysmarkkinoista lähes 50 prosenttia. Kaukolämpö sopii kaikenlaisten rakennusten lämmitysratkaisuksi: pientaloihin, kerrostaloihin, liikekiinteistöihin ja teollisuuteen. Asiakkaan kaukolämpölaitteet voidaan asentaa pieneenkin tilaan sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin.

Kaukolämpö merkitsee asumismukavuutta ja hyvinvointia. Se on turvallinen, toimitusvarma ja helppokäyttöinen lämmitysmuoto, jota käyttämällä voi säästää energiaa, rahaa ja aikaa ilman suuria investointeja. Kun lämmittää oikein ja harkitusti, energiaa säästyy ilman, että terveellisen asumisen vaatimuksista tarvitsee tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan sekä riittävästi sopivan lämmintä vettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina. Lisäksi laitteiden huolto- ja korjaustarve on vähäinen.

Kaukolämmöllä on Outokummussa pitkät perinteet 1950-luvulta saakka. Alueen kaukolämpöverkko on keskustassa laaja ja siihen kuuluu 264 lämmityskohdetta. Outokummun kaukolämpöverkostoa on rakennettu noin 27 km ja kaukolämmöllä lämpiävää rakennustilavuutta on noin 1 050 000 rak-m³. Uusia verkkoon liittyjiä tulee koko ajan lisää, sillä kaukolämpö on edullista ja ekologista, eikä sen hinta ole riippuvainen öljyn tai muiden fossiilisten polttoaineiden maailmanmarkkinahinnoista.

 

Kaukolämpökysely

Kaukolämpökyselyyn vastaaminen on päättynyt, kiitos vastauksista!