arrow_left Takaisin häiriölistaukseen

Keskijänniteverkon viat on saatu pääosin korjattua

02.07.2020 15:48

Pääosa verkossamme olleista keskijänniteverkon vioista on saatu korjattua nyt kahden vuorokauden jälkeen. Pienempien vikojen korjaus jatkunee tämän viikon, vaikka teemme kaikkemme, että kaikki viat saataisiin korjattua mahdollisimman nopeasti.

Alueella on paikoitellen laajoja ja vaikeita pienjännitevikoja. Sähköttömiä asiakkaita voi olla jopa 100-200. Pienjänniteilmajohtoverkon ongelmien laajuus on vielä osin selvityksessä. Ole yhteydessä meihin, mikäli sähkösi ovat poikki, vaikka olisit ollut meihin yhteydessä jo suurhäiriön aikana. Emme saa tietoa yksittäisistä vioista ilman asiakkaan ilmoitusta.

Jotta saisimme sähköt kaikkiin kohteisiin, saatamme joutua kytkemään sähköjä päältä väliaikaisesti. Sähköt katkeavat tyypillisesti korkeintaan parin tunnin ajaksi. Näiden katkojen laajuus on jo valmiiksi tiedossamme.

Nettisivuillamme olevassa kartassa saattaa esiintyä häiriöitä. Kartta saattaa näyttää häiriöitä alueilla, joilla niitä ei todellisuudessa ole. Mikäli alueellasi ei näy häiriötä, mutta sähköt ovat edelleen poikki, ole yhteydessä vikapäivystykseemme numerossa 0500 177 799. Vastaamme soittoihin 24h/7. Muiden vianilmotuskanavien osalta olemme purkaneet päivystystä, joten saamme tiedon nopeiten juuri puhelinpäivystyksemme kautta.

Otamme edelleen mielellämme vastaan tietoja linjoihin nojaavista puista ja muista mahdollisesti häiriötä aiheuttavista tekijöistä. Jos kohteesi sähköt ovat poikki ja huomaat linjaa vasten olevan puun, ole yhteydessä puhelinpäivystykseemme. Kiireettömän ilmoituksen voi jättää sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@outokummunenergia.fi. Asiakaspalvelumme aukioloaikoina voit olla yhteyksissä meihin myös asiakaspalvelun puhelinnumeroon. Yhteystiedomme löydät täältä.