arrow_left Takaisin häiriölistaukseen

Suurhäiriötila ohi

03.07.2020 16:48

Tiistaisen Päivö-myrskyn jäljet on saatu pääosin korjattua. Joitakin vapaa-ajan asuntoja jää ilman sähköjä viikonlopun yli, koska verkko on paikoitelleen pahoin vahingoittunutta. Pyrimme tiedottamaan ilman sähköä jääviä kohteita erikseen soittamalla tai tekstiviestillä.

Mikäli sinuun ei olla yhteyksissä perjantain aikana ja kohteessasi ei edelleenkään ole sähköjä, ole yhteyksissä vikapäivystykseemme numerossa 0500 177 799. Vikapäivystyksemme palvelee 24 h/7.

Mikäli pakastimesi suli tai sähkökökatkosta aiheutui muuta materiaalista vahinkoa, voit hakea korvausta omasta kotivakuutuksestasi.

Tulemme maksamaan sähkökatkoista lakisääteiset vakiokorvaukset. Pyrimme maksamaan korvaukset mahdollisimman pian ja vakiokorvaukset maksetaan näillä näkymin syyskuussa lähtevillä laskuilla. Lisää vakiokorvauksista voit lukea täältä. Mikäli sähkölaitteesi meni rikki virheellisen sähköntoimituksen takia (ns. nollavika), voit olla yhteyksissämme asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@outokummunenergia.fi tai puhelimitset asiakaspalvelumme aukioloaikoina. Yhteystiedot löydät täältä.

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja toivotamme häiriötöntä kesän jatkoa!