arrow_left Takaisin häiriölistaukseen

Useita häiriöitä ympäri Outokumpua

30.06.2020 22:32

Myrskytuulet ovat kaataneet useita puita ja tällä hetkellä yli tuhat kohdetta on ilman sähköä. Teemme kaikkemme, että saisimme viat mahdollisimman pian korjattua, mutta myrskyn jatkuessa vikoja voi tulla vielä lisää.

Outokummun Enegian verkkoalueen ajantasaisen häiriötilanteen löydät täältä: https://hairiokartta.outokummunenergia.fi/Keskeytyskartta/. Mikäli kohteesi näkyy kartalla, vika on tiedossamme, eikä viasta tarvitse soittaa päivystyspuhelimeen. Mikäli vika ei näy kartalla, voit ilmoittaa viasta myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@outokummunenergia.fi tai nettisivuiltamme löytyvällä Ota yhteyttä -lomakkella. Voit laittaa meille viestiä myös Facebookissa sivulla Outokummun Energia. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan kaikkiin häiriöilmoituksiin, mutta kaikki ilmoitukset luetaan sitä mukaa kuin ehditään.

Kiireisissä vioissa voit soittaa myös päivystyspuhelimeemme 0500 177 799. Pyydämme huomioimaan, että linja voi olla ajoittain ruuhkautunut, emmekä välttämättä pysty vastaamaan. Pyrimme keskittämään kaikki resurssit vikojen korjaamiseen.

Pyydämme huomioimaan, että linjalle kaatuneisiin puihin ei saa mennä koskemaan itse. Ilmoitathan puun sijainnin mahdollisimman tarkasti sähköpostitse tai chatin kautta. Pyrimme raivaamaan tietoomme tulleet kohteet mahdollisimman nopeasti.

Pahoittelemme katkoista aiheutuvaa haittaa ja teemme parhaamme, että kaikki viat saataisiin mahdollisimman pian korjattua.