Kaapelinäytöt ja puunkaatoapu

Kaapelinäytöt

Suunniteltaessa kaivutöitä on aina syytä tarkistaa, onko alueella sähkö-, puhelin- tai tiedonsiirtokaapeleita tai kaukolämpöputkia. Kaapeleiden sijainnin selvittämiseksi on tilattava kaapelinäyttö. Kaapelien sijaintitiedot saadaan noin kolmen työpäivän kuluessa tilauksestasi. Kaapelinäytöt ovat maksuttomia.

Kaapelinäytön voi tilata soittamalla asiakaspalveluumme puh. 013 563 011 (vaihde), lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@outokummunenergia.fi tai ottamalla yhteyttä chat/yhteydenotto-palvelun kautta.

 

 

 

 

 

 

Tiesitkö, että Outokummun Energialla on oma metsuri, joka huolehtii sähkölinjojen vierimetsien hoidosta!

 

 

 

 

 

 

Puunkaatoapu

Outokummun Energia Oy kaataa ja avustaa puunkaadossa keskijännitejohtojen läheisyydessä Outokummun alueella veloituksetta. Outokummun Energialla on yksi täysipäiväinen metsuri, Juhani Räsänen, joka hoitaa vaativimmatkin puunkaadot näppärästi. Jos suunnittelet puun kaatoa sähkölinjojen välittömässä läheisyydessä, otathan yhteyttä meihin.

Puunkaatoavun voi tilata soittamalla asiakaspalveluumme puh. 013 563 011 (vaihde), lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@outokummunenergia.fi tai ottamalla yhteyttä chat/yhteydenotto-palvelun kautta.

 

Keskijännitejohdot

Keskijännitejohdoilla (20 000 V) siirretään sähköä muuntamoille. Keskijännitejohdolle kaatunut puu aiheuttaa aina hengenvaarallisen tilanteen lähialueella (noin 10 m) sekä laajan sähkökatkon. Siksi on erittäin tärkeää ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme suunniteltaessa puiden kaatoa keskijännitejohtojen läheisyydessä.

 

Pienjännitejohdot

Pienjännitejohdot (230/400 V) siirtävät sähköä muuntamoilta asiakkaille. Yksi pienjännitejohto syöttää sähköä yleensä muutamalle kymmenelle asiakkaalle. Pienjännitejohtojen läheisyydessä olevien puiden kaadot laskutetaan palveluhinnastomme mukaisesti. Puun ollessa alle metrin etäisyydellä johdosta tai erityisen riskialtis, kaadamme puun veloituksetta, tapauskohtaisesti harkiten.

 

 

 

Metsurimme Jussi sahaa puuta, ja Unimog-kuski Petri ohjaa puun oikeaan suuntaan.

Metsurimme Jussi sahaa puuta, ja Unimog-kuski Petri ohjaa puun oikeaan suuntaan.

"Puu kaatuu!"

Puun kaaduttua karsitaan oksat.

Puun kaaduttua karsitaan oksat.