Missio, visio ja arvot

Missio

Outokummun Energia Oy toimittaa kannattavasti kilpailukykyistä ja käyttövarmaa sähkö- ja lämpöenergiaa, energian siirtopalveluja sekä muita energiaan liittyviä palveluja asiakkailleen.

 

Visio

Outokummun Energian visiona on olla paikallisessa omistuksessa oleva vakavarainen, tehokas, tuottava, kasvava ja toimitusvarma energiayhtiö. Yhtiön on toiminnassaan asiakaslähtöinen, ja tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja kehittyneitä palveluita kilpailukykyisesti.

 

 

Arvomme

Arvostamme asiakasta ja paikallisuutta

Rakennamme kestäviä ja kannattavia asiakkuussuhteita tavoitteena yksilöllinen, laadukas palvelu, jota tarjoamme kaikille tasapuolisesti pyrkien molemminpuoliseen tyytyväisyyteen. Olemme yhteistyöhakuisia. Tavoittelemme paikallisista lähtökohdista tapahtuvan toiminnan edistämistä, josta yritys ja koko alue hyötyy.

 

Kehitymme jatkuvasti

Arvostamme ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöä. Sitoudumme toimimaan pitkäjänteisen kehittämisen ja yrityksen kilpailukyvyn ja kannattavuuden edistämiseksi. Olemme avoimia uusille henkilöstön toiminnan kehittämisideoille.

 

Kannamme vastuumme elin- ja toimintaympäristöstämme

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset ja viihtyisän elinympäristön ylläpitämisen. Teemme kaikki ratkaisut huomioiden toiminnanseuraukset kokonaisvaltaisesti ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Arvostamme ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöstöämme ja tuemme ammatillista kehittymistä.