Tee sähkösopimus

Okun Energian sähkösopimusasiakkaille

Lumme Energia ja Okun Energia ovat sopineet sähkön myyntiliiketoiminnan siirtymisestä Lumme Energialle. Okun Energian sähkösopimusasiakkaalle se tarkoittaa, että Lumme Energia tulee olemaan uusi paikallinen sähkönmyyjäsi. Lumme Energia on asiakaskokemusta, vastuullisuutta ja paikallista elinvoimaisuutta toiminnassaan painottava kotimainen energiayhtiö. Asiakkaillemme me Lumme Energialla haluamme tarjota entistä monipuolisempia palveluja ja energiaratkaisuja aina sähkösopimuksista aurinkopaneeleihin ja sähköauton latausratkaisuihin.


Miten muutos vaikuttaa sähkösopimukseeni?

  • Juuri nyt sähkösopimuksesi säilyy ennallaan eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Otamme sinuun yhteyttä ja kerromme mahdollisista muutoksista tarkemmin myöhemmin.
  • Jos olet muuttamassa ja tarvitset uuden sähkösopimuksen, tai haluat vaihtaa nykyisen sähkösopimuksesi erilaiseen, toivotamme sinut tervetulleeksi sähköostoksille Lumme Energian nettisivuille. (Sähkösopimus ja sähkön hinnat – Vertaile! | Lumme Energia (lumme-energia.fi)) Me autamme sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan sähkösopimuksen laajasta ja edullisesta valikoimastamme. Muuttajan kannattaa hyödyntää myös valmis muuttajan muistilista, johon olemme koonneet avuksesi kaikki muuttoon liittyvät askareet. (https://www.lumme-energia.fi/muuttajan-sahkosopimus-voimaan-heti)
Tee sähkösopimus | Lumme Energia »

Ollaan yhteyksissä

Voit soittaa Lumme Energialle numeroon 0800 90110 (palvelemme maksutta 24/7) tai keskustella asiakasneuvojamme kanssa nettisivujemme chatissa. (Sähkösopimus ja sähkön hinnat – Vertaile! | Lumme Energia (lumme-energia.fi)

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä tämänhetkisestä Okun Energian sähkösopimuksesta tai laskusta, ota yhteyttä Okun Energian asiakaspalveluun . Sähkönsiirrosta ja kaukolämmöstä huolehtii Okun Energia myös jatkossa.

Okun Energian voimassa olevat sähkötuotteet »

Okun Energia Oy
Lumme Energia