Avoin työpaikka: Sähkönjakeluverkon asentaja Outokumpuun

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Outokumpuun sähkönjakeluverkon asentajaa

Sähkönjakeluverkon asentajana työsi koostuu sähkönjakeluverkon rakentamisesta, käyttötöistä sekä kunnossapidosta. Toimit sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä ja työtäsi ohjaa henkilökohtainen osaamisesi sekä työn asettamat raamit. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuus- ja ympäristöasioista. Kokemuksen karttuessa tulet osallistumaan sähkönjakeluverkon vikapäivystykseen. Saat tueksesi osaavan sähköverkkoliiketoiminnan henkilöstön ja yhtiön muun organisaation. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietojärjestelmät.

Toivomme sinulta

tehtävään soveltuvaa teknistä osaamista sekä mielellään aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Erityisesti kokemus ilmajohtoverkon rakentamisesta ja korjaustöistä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne sekä halu menestyä ja kehittyä omassa tehtävässään.

Odotamme sinulta

sähköalan koulutusta ja vähintään B-ajokorttia. Sähkönjakelualan kokemus katsotaan eduksesi. Vastavalmistuneet otetaan myös huomioon, mikäli työskentelytapanasi on viedä asiat tehokkaasti loppuun saakka. Tehtävien hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä motivaatiota oppia uutta. Osaat toimia harkiten ja järjestelmällisesti. Työskennellessäsi on tärkeää pitää huolta, että sinä itse ja työkaverisi pääsette jokaisesta työvuorosta kotimatkalle turvallisesti ja hyvillä mielin.

Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen ja palkitsevan työn luotettavan työnantajan palveluksessa kokeneiden ammattilaisten joukossa aktiivisessa ja kehittyvässä työympäristössä. Työt sijoittuvat Outokummun alueelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Seija Tolonen, puh. 040 525 4885 tai seija.tolonen@eezy.fi (arkisin klo 8-16).

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 23.1.2022 mennessä osoitteessa: www.eezypersonnel.fi ja avoimet työpaikat.

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kuvernöörinkatu 1, 83500 Outokumpu

Go to Top