MIKÄ SÄHKÖNSIIRTO?

Kuluttajan näkökulmasta sähkönsiirto on yhtä kuin mahdollisuus käyttää sähköä. Sähkölaskussasi maksat sekä käyttämästäsi sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Merkittävä osuus laskusta muodostuu verosta, jonka kerääminen kuuluu lakisääteisesti sähkönsiirron tehtäviin. Sähkönsiirtoa ei voi kilpailuttaa sähköenergian tapaan, vaan sähkönsiirto tulee aina paikalliselta sähkönsiirtoyhtiöltä ja siirtohinnat riippuvat verkkoalueesta.

SÄHKÖNSIIRRON PALVELUMME

Outokummun Energia palvelee sähkönsiirron asiakkaita Outokummun kaupungin alueella. Tehtäviimme kuuluvat sähköverkon suunnittelu, rakentaminen, ylläpito ja käyttö, asiakkaiden liittäminen verkkoon, sähkön mittaus ja muut sähkönsiirron tehtävät.

Outokummun Energialla on alueella yli 1 000 kilometriä sähköverkkoa, ja rakennamme sitä koko ajan lisää.

Huomisen sähköä tämän päivän hintaan

Älykäs sähkö on nyt kaikkien ulottuvilla. Outo-tuoteperheemme antaa kaikkien aikojen monipuolisimmat mahdollisuudet sähkön käytön yksilöimiseen. Nyt voit vaikuttaa itse siihen, kuinka paljon sähköstäsi maksat.

 

Vihreä energia on tulevaisuuden valinta

Kannamme vastuumme ympäristöstä. Kaikki energiatuotteemme ovat saatavilla sataprosenttisesti alkuperävahvistetulla tuulivoimalla tuotettuna. Valitsemalla vihreän tuulisähkön voit vaikuttaa merkittävästi hiilijalanjälkeesi.