Lumme Energia ostaa Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan

Lumme Energia on ostanut outokumpulaisen Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan. Kaupan myötä Lumme Energia laajentaa valtakunnallista verkostoaan entisestään. Okun Energia huolehtii edelleen asiakkaidensa sähkönsiirrosta ja kaukolämmöstä.

Energiayhtiöt Lumme Energia Oy ja Okun Energia Oy ovat solmineet kaupan Okun Energian sähkön myyntiliiketoiminnan siirtymisestä Lumme Energialle. Kauppa on osa Lumme Energian strategiaa, jossa orgaanista kasvua tuetaan yritysjärjestelyillä.

Lumme Energia on aiemminkin laajentanut toimintaansa yritysostoilla. Viimeisin, keväällä 2021 toteutettu yritysjärjestely käynnisti yhdistymisen Loiste Sähkönmyynnin kanssa. Lumme Energialla on tällä hetkellä reilut 300 000 sähkösopimusta valtakunnallisesti ympäri Suomen ja toimipisteet Mikkelissä, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä.

”Okun Energia keskittyy jatkossa sähkönsiirron ja kaukolämmön ohella kehittyneiden energiapalveluiden kestävään tuottamiseen. Jo nyt Outokummussa tuotettu kaukolämpö on 100-prosenttisesti hiilineutraalia. Energiamurroksessa olemme vahvasti mukana paikallisena toimijana”, toteaa Okun Energian toimitusjohtaja Tero Mäntylä.

”Lumme Energia valikoitui kumppaniksemme vastuullisena ja kestävänä toimijana. Lumme Energia pystyy tarjoamaan monipuoliset tuotteet ja kehittyvät palvelut nopeasti muuttuvilla sähkömarkkinoilla. Yhdessä pystymme varmistamaan asiakkaidemme arjen sujuvuuden”, Mäntylä jatkaa.

29.10.2021 voimaantullut yrityskauppa ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Sähkösopimukset jatkuvat ennallaan ja mahdollisista muutoksista tiedottaa Okun Energia yhdessä Lumme Energian kanssa.

Osapuolet eivät kerro kauppahintaa julkisuuteen.

Lumme Energia

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin TM eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. lumme-energia.fi

 

Go to Top