Sähkösopimuksesi hinnat muuttuvat 1.3.2022

Hyvä Okun Energian asiakas

Sähkön tukkuhinta on alkutalven aikana jatkanut voimakasta nousuaan eikä poikkeuksellinen tilanne ole tämänhetkisten ennusteiden mukaan helpottumassa ennen kesää. Taustalla ovat sähkön erienergialähteiden voimakkaasti kallistuneet hinnat sekä kuivasta ja kylmästäsäästä johtuva vesitilanteen heikkeneminen ja sähkö nkulutuksen kasvu. Lisäksi vahvemmat sähkön siirtoyhteydet Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan välillä ovat lähentäneet Pohjoismaiden edullisempaa hintatasoa korkeampaan Keski-Euroopan hintatasoon.

Koska sähkön hankintakustannukset ovat nousseet merkittävästi, joudumme korottamaan hintoja 1.3.2022 alkaen seuraavasti:

Hinnat sis. alv 24 % Energiamaksu Kuukausimaksu
Yleissähkö 11,93 snt/kWh 5,49 €/kk
Yösähkö 5,49 €/kk
– Päiväenergia 12,98 snt/kWh
– Yöenergia 10,74 snt/kWh
Vuodenaikasähkö  5,49 €/kk
– Talviarkipäivä 13,42 snt/kWh
– Muu aika  11,33 snt/kWh

Muutoksen vaikutus sähkölaskuun

(vertailuhinta: Outo Regular, yleissähkö: perusmaksu 2,02 e/kk, energia 6,88 snt/kWh)

Asumismuoto Vuosikulutus kWh Korotus e/kk
Kerrostalo 2 000 11,90
Rivi- tai omakotitalo 5 000 24,50
Omakotitalo
(sähkölämmitys)
15 000 66,60

Sopimuksen hinnat tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa ja sillä on toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen mukainen irtisanomisoikeus. Halutessasi voit vaihtaa sen myös esimerkiksi Vesisähkö-sopimukseen, katso lumme-energia.fi/sopimusvaihto. Sähkön hintakehityksestä saat lisätietoa osoitteessa lumme-energia.fi/sahkon-hintakatsaus.

Sähkösopimuksesi siirtyy Lumme Energialle – pysythän kuulolla

Okun Energian asiakkaana siirryt automaattisesti Lumme Energian asiakkaaksi ja saat siitä lisätietoa myöhemmin keväällä. Sinulle muutos tulee tarkoittamaan entistä laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa, ympäri vuorokauden toimivaa henkilökohtaista asiakaspalvelua sekä monipuolisia sähköisiä palveluja. Asiakasetuja unohtamatta!

Ennakkomaistiaisena tarjoamme sinulle yhdessä Nextoryn kanssa tervetuliaislahjaksi 45 päivää ilmaista luku- ja kuunteluaikaa viihdyttävien kirjojen parissa. Lunasta uuden Nextory-asiakkaan etu 28.2. mennessä osoitteessa www.nextory.fi/lummeuusi

Parhain terveisin, Lumme Energian ja Okun Energian asiakaspalvelu

Go to Top